REZBARENJE NAMIRNICA OD NEISKORIŠTENIH OSTATAKA HRANE

HZZ vaučeri › TURIZAM I UGOSTITELJSTVO

UVJETI UPISA U PROGRAM:

  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 4.1 (kuhar, konobar, slastičar)
  •  Važeća sanitarna iskaznica


KOMPETENCIJE KOJE SE ZAVRŠETKOM STJEČU:

  • Pripremiti i odabrati potrebnu opremu, alat i strojeve te uređaje prema zahtjevima radnog procesa u ugostiteljskoj kuhinji
  • Nadzirati i koordinirati tijek radnog procesa u kuhinji
  • Utvrditi sklad / nesklad okusa u samom jelu
  • Brzo i efikasno rješiti nepredviđene situacija tijekom proizvodnog procesa
  • Racionalno koristiti namirnice i potrošni materijal
  • Koordinirati, usmjeravati i nadgledati proces proizvodnje jela
  • Uvoditi nove trendove i nove tehnike rada u kuhinju temeljem novih gastronomskih spoznaja
  • Primijeniti odgovarajuće tehnike i tehnologije rada prema namirnicama i jelu koje se izrađuje
  • Očuvati nutricionistički sastav namirnica kroz implementaciju novih tehnika i tehnologija rada