PRIPREMA I POSLUŽIVANJE BARSKIH MJEŠAVINA

HZZ vaučeri › TURIZAM I UGOSTITELJSTVO

UVJETI UPISA U PROGRAM:

  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1 HKO (kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja)
  • Važeća sanitarna iskaznica
  • Liječnička potvrda
  • Navršenih 18 godina


KOMPETENCIJE KOJE SE ZAVRŠETKOM STEČU:

  • Procijeniti pravilno vrijeme preuzimanje narudžbe
  • Objasniti postupak pripreme pića i napitaka
  • Prezentirati i dekorirati piće u odgovarajućim čašamA
  • Primijeniti osnovne tehnike miksologije
  • Rukovati aparatima i sitnim inventarom sukladno pravilima ugostiteljskog objekta
  • Koristiti vještinu aktivnog slušanja kod rješavanja prigovora gosta
  • Nositi propisanu radnu odjeću prilikom izvršavanja zadataka
  • Održavati radni prostor u skladu s postojećim propisima ugostiteljskog objekta i higijensko sanitarnim propisima